Financatvendore.al

Host Informations
Host namefinancatvendore.al
IP address188.166.47.83
LocationAmsterdam Netherlands
Latitude52.352
Longitude4.9392
TimezoneEurope/Amsterdam
Postal1098
Check all domain's dns records

Port Scanner (IP: 188.166.47.83)
 › Ftp: 21
 › Ssh: 22
 › Telnet: 23
 › Smtp: 25
 › Dns: 53
 › Http: 80
 › Pop3: 110
 › Portmapper, rpcbind: 111
 › Microsoft RPC services: 135
 › Netbios: 139
 › Imap: 143
 › Ldap: 389
 › Https: 443
 › SMB directly over IP: 445
 › Msa-outlook: 587
 › IIS, NFS, or listener RFS remote_file_sharing: 1025
 › Lotus notes: 1352
 › Sql server: 1433
 › Point-to-point tunnelling protocol: 1723
 › My sql: 3306
 › Remote desktop: 3389
 › Session Initiation Protocol (SIP): 5060
 › Virtual Network Computer display: 5900
 › X Window server: 6001
 › Webcache: 8080

Spam Check (IP: 188.166.47.83)
 › Dnsbl-1.uceprotect.net:
 › Dnsbl-2.uceprotect.net:
 › Dnsbl-3.uceprotect.net:
 › Dnsbl.dronebl.org:
 › Dnsbl.sorbs.net:
 › Spam.dnsbl.sorbs.net:
 › Bl.spamcop.net:
 › Recent.dnsbl.sorbs.net:
 › All.spamrats.com:
 › B.barracudacentral.org:
 › Bl.blocklist.de:
 › Bl.emailbasura.org:
 › Bl.mailspike.org:
 › Bl.spamcop.net:
 › Cblplus.anti-spam.org.cn:
 › Dnsbl.anticaptcha.net:
 › Ip.v4bl.org:
 › Fnrbl.fast.net:
 › Dnsrbl.swinog.ch:
 › Mail-abuse.blacklist.jippg.org:
 › Singlebl.spamgrouper.com:
 › Spam.abuse.ch:
 › Spamsources.fabel.dk:
 › Virbl.dnsbl.bit.nl:
 › Cbl.abuseat.org:
 › Dnsbl.justspam.org:
 › Zen.spamhaus.org:


See Web Sites Hosted on 188.166.47.83
Fetching Web Sites Hosted

Keyword Suggestion
Financat vendore


Malware Scan Info

Macafee Check :

Email address with financatvendore.al
Found 0 emails of this domain


Recent Searched Sites

kingz.biz icon Kingz.biz (28 seconds ago) / US

postandparcel.info icon Postandparcel.info (21 seconds ago) / US

apk.house icon Apk.house (3 seconds ago) / NL

famous-smoke.com icon Famous-smoke.com (34 seconds ago) / US

financatvendore.al icon Financatvendore.al (4 seconds ago) / NL

zwickchimes.com icon Zwickchimes.com (15 seconds ago) / US

hotelzioninn.com icon Hotelzioninn.com (1 seconds ago) / US

cnwork.nl icon Cnwork.nl (27 seconds ago) / NL

simsettlements2.com icon Simsettlements2.com (7 seconds ago) / US

adac.ae icon Adac.ae (1 mins ago) / AE

e-business.sro.vic.gov.au icon E-business.sro.vic.gov.au (45 seconds ago) / AU

gomiata.com icon Gomiata.com (24 seconds ago) / US

hersheys.com icon Hersheys.com (3 seconds ago) / US

aptoide-download.barrelracerslimited.com icon Aptoide-download.barrelracerslimited.com (40 seconds ago) / DE

aptoide-guide.ar.uptodown.com icon Aptoide-guide.ar.uptodown.com (10 seconds ago) / US

zoomalia.com icon Zoomalia.com (1 mins ago) / FR

etra.or.jp icon Etra.or.jp (10 seconds ago) / JP

blakset.dk icon Blakset.dk (30 seconds ago) / NL

evgeniisterkhy.wordpress.com icon Evgeniisterkhy.wordpress.com (6 seconds ago) / US

b2b.ruedefemme.com icon B2b.ruedefemme.com (4 seconds ago) / US

Semrush Domain Overview
Domain Backlinks 6.6K
Rank 12.3M
Traffic 4
Site Ranking
Current Global Ranking2,593,342
Reach Rank2,956,072

Site Metrics

Daily Pageviews Per Visitor

3

Daily Time On Site

3:21
Site's Top Keywords

    vendore

    taksa vjetore

Site Inspections

Websites Listing
We found Websites Listing below when search with financatvendore.al on Search Engine

Albanian Daily News

According to the 6-month report of local finances (financatvendore.al), a publication of Co-PLAN, the Institute for Habitat Development, the financial resources available to municipalities turn out to have marked an annual decline during the first six months of 2020. This decline, according to the report was largely determined by the negative developments in the performance of revenues from ...

Albaniandailynews.com

DA: 21 PA: 43 MOZ Rank: 64

financatvendore‬ - Explore

Explore #financatvendore at Facebook

Facebook.com

DA: 16 PA: 24 MOZ Rank: 41

Para zgjedhjeve, bashkitë bëjnë namin me lejet e ndërtimit ...

Dhënia e lejeve të ndërtimit është shoqëruar me shtim të ndjeshëm të të ardhurave nga bashkitë. Sipas të dhënave të raportit të financave vendore, publikuar nga Coplan dhe Ministria e Financave (www.financatvendore.al), gjatë tremujorit të parë të këtij viti bashkitë në të gjithë vendin rritën të ardhurat nga taksa e ndikimit në infrastrukturë (taksa që […]

Fastnewsalbania.com

DA: 23 PA: 50 MOZ Rank: 48

Bashkia Gjirokastër më 'kursimtarja', jep më pak ndihmë ...

Referuar të dhënave në portalin www.financatvendore.al , rezulton se në tre mujorin e parë të vitit 2016, shpenzimet kapitale (investimet) kanë qenë zero. Vlen të theksohet se Bashkia Elbasan është e vetmja bashki e cila shpenzon më shumë për “transferta të brendshme dhe ndaj buxhetve familjare” që përkthehet në dhënien e më shumë ndihmave ekonomike ndaj familjeve të ...

Argjirolajm.net

DA: 15 PA: 50 MOZ Rank: 97

Bashkitë/ Të ardhurat bien me 24%, Tirana në varësi të ...

Mbivendosja e pasojave të tërmeteve me fillimin pandemisë së COVID –19 përballi bashkitë me një situatë dhe vështirësi të paprecedentë, ku dëmeve të lëna pas nga tërmetet iu shtuan dhe efektet e menjëhershme të krizës shëndetësore të shkaktuara nga COVID-19. Sipas raportit të 6 mujorit të financave vendore (financatvendore.al), një publikim i Co-PLAN, Instituti për

Perqasje.com

DA: 12 PA: 50 MOZ Rank: 97

Co-PLAN Institute for Habitat Development, Rr. “Bylis" Nr ...

27/08/2021 . Aktivizmi qytetar, sfidat e kontekstit dhe mundësitë për t’u angazhuar ishin në qendër të takimit sot me drejtuesit e rinj të Zyrës së Marrëdhenieve me Publikun pranë Ambasadës Amerikane nė Shqipëri z.

Globunis.com

DA: 16 PA: 50 MOZ Rank: 89

Matrica e Vleresimit te Performances ne Kuader te Procesit ...

Www.financatvendore.al 4c6AO5BAAubSZUb4nj2p/view www.financatvendore.al Numri i dëgjesave publike me qytetarët te organizuar nga bashkia gjatë periudhës së përgatitjes së buxhetit (për vitin e raportimit) 9 Degjesa publike me qytetaret per problemet qe ata i shqetesojne dhe qe ndikojne ne jeten e tyre te perditeshme

Bashkiaprrenjas.gov.al

DA: 26 PA: 50 MOZ Rank: 44

Gazeta elektronike Platforma Financave Vendore by Co-PLAN ...

Pranë www.financatvendore.al , do të gjeni studimet më të fundit në fushën e qeverisjes vendore, decentralizimit, shërbimeve vendore, financave vendore, por edhe modele dhe informacion mbi

Issuu.com

DA: 9 PA: 50 MOZ Rank: 72

Co-PLAN Institute for Habitat Development - Home | Facebook

Co-PLAN Institute for Habitat Development, Tirana, Albania. 7,209 likes · 279 talking about this. We work with people&institutions,to foster tangible social transformation&positive change on the...

X.facebook.com

DA: 14 PA: 13 MOZ Rank: 35

Remion Bacova - Tirana, Albania | Professional Profile ...

Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe. Jan 2017 - Aug 20192 years 8 months. Tirana Albania. Manage information technology and computer and software systems. Plan, organize, control, and evaluate IT and electronic data operations. Manage IT staff by recruiting, training, and coaching employees, communicating job expectations, and ...

Al.linkedin.com

DA: 15 PA: 16 MOZ Rank: 40

Tërmeti dhe pandemia rrëzojnë të ... - levizalbania.al

Të ardhurat nga taksat vendore Burimi: www.financatvendore.al dhe përpunime të autorit Në nëntë muajt e parë të viti 2020, bashkitë u përballën me mungesën / pamjaftueshmëri të parave në dispozicion, në një kohë kur nevoja për shpenzime ishte e lartë. Shpenzimet e kryera nga bashkitë me fonde të veta rezultojnë në rënie, ndonëse rënia është më e ulët se tkurrja e ...

Levizalbania.al

DA: 19 PA: 50 MOZ Rank: 40

Leviz Albania - Home | Facebook

Leviz Albania, Tirana, Albania. 20,905 likes · 236 talking about this · 26 were here. “LevizAlbania” - Mbeshtesim shoqerine civile dhe individet per nje demokraci vendore te forte dhe qeverisje...

X.facebook.com

DA: 14 PA: 21 MOZ Rank: 46

Co-PLAN Institute for Habitat Development - Financat e ...

Email or Phone: Password: Forgot account? Sign Up. Financat e Bashkive në [Kohë] Krize! Co-PLAN Institute for Habitat Development . February 25 at 6:47 AM · #financatvendore Në kushtet e ngadalësimit të aktivitetit ekonomik në përgjithësi, përkeqësimit të aktivitetit të biznesit dhe tkurrjes së nivelit të të ardhurave personale të individëve, vështirësitë financiare për ...

Facebook.com

DA: 16 PA: 38 MOZ Rank: 66

Pas tërmetit pezullohen lejet e ndërtimit në Tiranë ...

Projekti financatvendore.al, që monitoron shpenzimet e bashkive e kishte theksuar disa herë varësinë e të ardhurave të buxheteve të bashkive, sidomos të zonave kryesore në Durrës e Tiranë, nga taksa e infrastrukturës për ndërtimet e reja. Për të gjithë vendin, INSTAT raportoi se në tremujorin e tretë 2019 janë miratuar gjithsej 293 leje ndërtimi për ndërtesa të reja ...

Fol.mk

DA: 6 PA: 50 MOZ Rank: 87

Tabela: Ja sa taksa paguan bizneset dhe individët në ...

email. Print. Artikuj të Ngjashëm: Nuk gjetëm artikuj të ngjashëm. Bashkia e Tiranës ka arkëtuar 2.4 miliardë lekë (rreth 17 milionë euro) të ardhura në tre muajt e parë të vitit 2017, sipas të dhënave të detajuara të buxhetit të bashkisë së kryeqytetit, të publikuara nga Portali i financave vendore (financatvendore.al), një project i Co-Plan, Instituti për Zhvillimin e ...

Monitor.al

DA: 14 PA: 50 MOZ Rank: 36

Taksat e Bashkisë, paguam 68 milionë euro më shumë - rd.al

Qytetarët e Tiranës kanë paguar 68 milionë taksa më shumë në 6-mujorin e parë të vitit si pasojë e rritjes së taksave nga Bashkia. Këto taksa janë paguar nga

Rd.al

DA: 5 PA: 50 MOZ Rank: 79

Bashkitë rëndojnë gjeneratat e ardhshme me lejet e ...

Një fjalëkalim do t'ju dërgohet në email. Realiteti Post. Lajm i fundit; Aktualitet; Kronike; Politike; Sport; Kulture; Teknologji; Sociale; Ballina Aktualitet. Bashkitë rëndojnë gjeneratat e ardhshme me lejet e ndërtimit; Disa shpenzojnë më... Aktualitet; Ekonomi; Lajm i fundit; Bashkitë rëndojnë gjeneratat e ardhshme me lejet e ndërtimit; Disa shpenzojnë më shumë për paga ...

Realitetipost.net

DA: 17 PA: 50 MOZ Rank: 34

Bashkitë në situatë të vështirë, të ... - Lapsi.al

Sipas raportit të 6 mujorit të financave vendore (financatvendore.al), një publikim i Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit, burimet financiare në dispozicion të bashkive rezultojnë të kenë shënuar rënie vjetore gjatë gjashtë muajve të parë të 2020-s.

Lapsi.al

DA: 8 PA: 50 MOZ Rank: 33

Mbi 5 mijë banorë në Pustec në “kërkim ... - faktoje.al

Referuar të dhënave të publikuara nga “Finacatvendore.al”, Bashkia Pustec rezulton të mos ketë ryer asnjë investim në sektorin e shëndetësisë në vitet 2017, 2018 dhe 2019. Shpenzimet sipas natyrës ekonomike në Bashkinë Pustec, Burimi: financatvendore.al. Po ashtu, nga konsultimi i buxhetit të vitit 2020 të Bashkisë Pustec nuk ka asnjë zë domethënës për investime në ...

Faktoje.al

DA: 10 PA: 50 MOZ Rank: 32

Bumi i ndertimeve rriti te ardhurat nga taksa e ... - acp.al

Raporti i fundit për financat vendore në gjashtëmujorin e parë të vitit 2019 (www.financatvendore.al), tregon se të ardhurat nga kjo taksë shënuan një nivel prej rreth 4.75 miliardë lekë, rreth 2.4 miliardë lekë më shumë krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. “Përjashtuar të ardhurat për TNI nga bashkia Tiranë, 60 bashkitë e tjera në vend mblodhën ...

Acp.al

DA: 6 PA: 50 MOZ Rank: 31

Domains Expiration Date Updated
Site Provider Expiration Date
michaelphotospot.net key-systems.net 57 Days
kaldrostream.com namecheap.com 196 Days
laflabo.com netowl.jp 127 Days
keeneyemedia.com domain.com 187 Days
akcimbota.com tucows.com 6 Years, 259 Days
gpure.biz namebay.com 195 Days
hypeevents.org enom.com 329 Days
atecdatashipping.com domains.google.com 49 Days
bghs.in godaddy.com 198 Days
yamanao-express.com gmo.jp 155 Days

    Browser All

    .com2.4M domains   

    .org234.5K domains   

    .edu37.3K domains   

    .net632.5K domains   

    .gov13.1K domains   

    .us20.1K domains   

    .ca59.8K domains   

    .de91.8K domains   

    .uk122.4K domains   

    .it59.5K domains   

    .au51.6K domains   

    .co28.2K domains   

    .biz9.5K domains   

    .info28.9K domains   

    .fr54K domains   

    .eu20.8K domains   

    .ru133.1K domains   

    .ph4.9K domains   

    .in44.3K domains   

    .vn16.2K domains   

    .cn50K domains   

    .ro17.6K domains   

    .ch10.7K domains   

    .at9.1K domains   

    Browser All